Acasă Uncategorized Sibiu: Cupa Romaniei la Minifotbal şi-a desemnat castigatoarea

Sibiu: Cupa Romaniei la Minifotbal şi-a desemnat castigatoarea

DISTRIBUIȚI

102174 – 27062011 – Duminică, la Sibiu, a luat sfârşit cea de-a doua ediţie a Cupei României la Minifotbal. Competiţia de amatori care a reunit 28 de formaţii din tot atâtea campionate locale din ţară, Cupa României a fost un bun prilej de testare a forţelor pentru echipele câştigătoare ale cupelor de minifotbal desfăşurate la nivel loc sub egida Federaţiei de Minifotbal din România care însumează peste 25.000 de jucători legitimaţi.

Prezent la competiţie pe parcursul celor trei zile de desfăşurare, Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei de Minifotbal din România ne-a declarat că „minifotbalul a crescut de la an la an, tot mai mulţi tineri şi mai puţin tineri fiind pasionaţi de jocul de minifotbal.”

Competiţia a fost câştigată de formaţia AS WMT Giroc Timişoara, care în finală a reuşit să treacă cu scorul de 2-1, după un meci spectaculos, de Juventus Sibiu, în timp ce medaliile de bronz au fost primite de Cristian Construct Baia Mare care s-a impus în faţa finalistei de anul trecut, Euro Glia Nusfalău, cu scorul de 2-0.

Săptămâna aceasta, începând de joi, maratonul minifotbalistic se reia cu cea de-a V-a ediţie a Turneului Final al Campionatului Naţional de Minifotbal unde campioanele judeţene la minifotbal calificate îşi vor disputa titlul naţional la Timişoara, unde interesul pentru acest sport este foarte mare, în campionatul local fiind înscrise nu mai puţin de 108 echipe.

Pentru toamna acestui an, Federaţia de Minifotbal din România a luat decizia organizării Supercupei României la Minifotbal care va aduce faţă în faţă câştigătoarea Cupei României şi respectiv a Campionatului Naţional de Minifotbal. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.