Acasă Politic Bacau: Utilaje pentru primul depozit ecologic de deseuri din zona Bacaului

Bacau: Utilaje pentru primul depozit ecologic de deseuri din zona Bacaului

DISTRIBUIȚI

102808 – 20072011 – Administraţia municipiului Bacău a recepţionat primele trei utilaje, două pentru transportul deşeurilor verzi şi unul pentru transportul celor periculoase, dintr-un total de douăsprezece, care vor deservi primul depozit ecologic al deşeurilor care s-a realizat în zonă, transmite Administratie.ro.

Investiţia este realizată în cadrul proiectului “Managementul integrat al deşeurilor în municipiul Bacău şi zonele învecinate”, având o valoare de 20 de milioane de euro, sumă din care 15 milioane de euro provin din finanţare europeană.

Celelalte utilaje, care vor fi livrate în următoarele două săptămâni, sunt şase autospeciale pentru transportul deşeurilor menajere colectate selectiv, trei măturători stradale şi un încărcător frontal.

,,Valoarea contractelor este de 1,375 milioane de euro, utilajele care urmează să fie achiziţionate fiind de ultimă generaţie, mărcile MAN şi Iveco”, a declarat viceprimarul Dragoş Luchian. Potrivit acestuia, ,,firmele care au obţinut contractele de livrare a acestor utilaje – MHS şi EVW Holding – au fost desemnate în urma unei licitaţii publice, organizate prin procedură BERD”. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.