Acasă Politic Batumi (Georgia): Senatorul Corlatean la conferinta “Calea Georgiei catre Europa”

Batumi (Georgia): Senatorul Corlatean la conferinta “Calea Georgiei catre Europa”

DISTRIBUIȚI

102851 – 22072011 – Senatorul Titus Corlăţean, preşedintele Comisiei pentru politică externă, participă la Batumi, în Georgia, în perioada 21-23 iulie a.c., la conferinţa internaţională „Calea Georgiei către Europa – Cooperarea în cadrul Parteneriatului Estic”.

Parlamentarul român este invitat să ia cuvântul în calitate de vorbitor principal, de către viceprim-ministrul Georgiei, Giorgi Baramidze, pe tema viitorului Parteneriatului Estic şi a traseului european al Georgiei.

De asemenea, Corlăţean a fost inclus în grupul celor care vor lua cuvântul pentru a pune concluziile reuniunii, alături de Şeful Delegaţiei UE în Georgia, Philip Dimitrov, preşedintele Comisiei pentru integrare europeană din legislativul georgian, David Darchiashvili şi reprezentantul preşedinţiei semestriale a UE, Artur Michalski, din partea Ministerului Afacerilor Externe polonez.

La acest eveniment participă preşedintele Georgiei, Mihail Saakashvili, personalităţi europene precum Comisarul pentru extindere si politica de vecinatate, Štefan Füle, miniştrii din statele membre UE, vicepreşedintele Comisiei pentru afaceri externe din Parlamentul European, Ioan Mircea Paşcu, membri ai conducerii grupurilor politice din Parlamentului European, oficiali din Osetia de Sud şi Abhazia.

În marja reuniunii, senatorul Titus Corlăţean va avea o serie de întâlniri bilaterale cu oficialii georgieni şi o serie de invitaţi europeni. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.