Acasă Anchete Interne Brasov: Un paramedic de la SMURD Brasov s-a spanzurat

Brasov: Un paramedic de la SMURD Brasov s-a spanzurat

DISTRIBUIȚI

102369 – 04072011 Un paramedic de la SMURD Braşov, în vârstă de 38 de ani, s-a spânzurat în balconul apartamentului unde locuia împreună cu soţia şi fetiţa lor în vârstă de 6 ani.

Sinucigaşul nu a lăsat nici un bilet de adio prin care să explice gestul său. Colegii paramedicului, citaţi de Realitatea Tv, spun că acesta era un om liniştit şi că nu ştiu să fi avut probleme care l-ar fi putut determina să recurgă la un asemenea gest, colegii neavând cunoştinţă ca familia tânărului să se fi confruntat cu probleme financiare sau de altă natură.

Paramedicul a fost găsit spânzurat de către soţia sa. Când s-a întors de la serviciu, femeia şi-a găsit soţul spânzurat de clanţa uşii de la balcon. Intervenţia rapidă a colegilor bărbatului a fost inutilă, ei neputând să facă altceva decât să constate decesul colegului lor.

Bărbatul lucra din anul 2006 în cadrul ISU Braşov, iar în anul 2008, când a luat fiinţă SMURD, şi-a început activitatea de paramedic. De atunci şi până acum toate calificativele primite de acesta au fost de „foarte bine”. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.