Acasă Politic Bucuresti: 64 de localitati din opt judete raman inca nealimentate total sau...

Bucuresti: 64 de localitati din opt judete raman inca nealimentate total sau partial cu electricitate

DISTRIBUIȚI

102856 – 22072011 – Pentru limitarea efectelor produse de ploile torenţiale, descărcările electrice şi intensificările vântului cu aspect de vijelie din ultimele 24 de ore, au acţionat 198 de angajaţi ai Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), cu 52 autospeciale de intervenţie, motopompe şi autocamioane de intervenţie, alături de 45 de membri ai comitetelor locale şi serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă cu 4 mijloace de intervenţie.             Au fost 35 intervenţii pentru degajarea trunchiurilor de copaci căzute pe carosabil, acoperişuri şi autoturisme, nouă intervenţii pentru degajarea sau consolidarea elementelor de construcţie de la nivelul acoperişurilor dislocate de vânt şi 12 intervenţii pentru evacuarea apei din subsoluri, în judeţele Vrancea, Dâmboviţa, Neamţ, Covasna şi Mureş. 

 

            Au fost afectate 24 de localităţi din judeţele Alba, Bihor, Covasna, Hunedoara, Mureş, Neamţ, Vrancea, Suceava, Teleorman, Cluj, Dâmboviţa şi Prahova.

În continuare sunt nealimentate total sau parţial cu energie electrică 64 de localităţi din judeţele Giurgiu, Argeş, Maramureş, Teleorman, Vâlcea, Bistriţa-Năsăud, Dâmboviţa şi Prahova. Pentru remedierea avariilor acţionează echipe specializate aparţinând Electrica SA. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.