Acasă Politic Bucuresti: ANAF va verifica activitatea interna a Organizaţiei Intra-europene a Administraţiilor Fiscale

Bucuresti: ANAF va verifica activitatea interna a Organizaţiei Intra-europene a Administraţiilor Fiscale

DISTRIBUIȚI

102561 – 11072011 – Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) anunţă că a primit unul din cele două mandate de auditor intern al Organizaţiei Intra-europene a Administraţiilor Fiscale (IOTA).

“Obţinerea mandatului de auditor reprezintă, pe lângă recunoaşterea capacităţii profesionale a specialiştilor din instituţia noastră, şi o recunoaştere a implicării susţinute a administraţiei fiscale româneşti în activitatea organizaţiei”, a declarat Sorin Blejnar, preşedintele ANAF.

            Auditorul intern propus de ANAF şi mandatat de către Adunarea generală IOTA. va avea responsabilităţi legate de verificarea activităţii interne a organizaţiei, a procedurilor şi a utilizării corecte a resurselor.

            România este membru al IOTA. din anul 1999. IOTA este o organizaţie cu 45 de administraţii fiscale membre, incluzând administraţiile din toate statele Uniunii Europene, administraţii din state europene sau ex-sovietice care nu fac parte din UE şi administraţii fiscale ale unor state din Orientul Mijlociu. Au calitatea de membru toate administraţiile fiscale ale statelor din Asociaţia Europeană a Liberului Schimb (Elveţia, Islanda, Norvegia precum şi Liechtenstein – începând cu acest an). – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.