Acasă Politic Bucuresti: Aproape 2.000 de locuri de munca printr-o posibila noua investitie a...

Bucuresti: Aproape 2.000 de locuri de munca printr-o posibila noua investitie a companiei Continental

DISTRIBUIȚI

102559 – 11072011 – Premierul Emil Boc a avut luni, la Palatul Victoria, o întrevedere cu reprezentanţii companiei Continental A.G.

          Şeful Executivului a apreciat investiţiile efectuate de Continental A.G. în România – care se ridică la aproape 500 de milioane de euro – precum şi faptul că această companie a angajat peste 10.000 de români. “Acum este cel mai bun moment pentru investiţii. România şi-a revenit din recesiune; este un prim pas spre ieşirea din criza economică, lucru confirmat şi de îmbunătăţirea ratingului Fitch”, a afirmat premierul Emil Boc.

Reprezentanţii Continental A.G. au prezentat rezultatele investiţiilor în România, precum şi posibile planuri de viitor. “Romania joacă un rol important în reţeaua Continental. Nu excludem o viitoare posibilă investiţie importantă în operaţiunile noastre din ţară, dacă ne vor permite condiţiile. Experienţa ne-a demonstrat că o astfel de investiţie ar putea genera, în funcţie de circumstanţele momentului, aproape 2.000 noi locuri de muncă”, a susţinut Christian von Albrichsfeld, general manager al Continental Automotive Romania SRL – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.