Acasă Politic Bucuresti: Au inceput inscrierile pentru sesiunea de toamna a examenului de Bacalaureat

Bucuresti: Au inceput inscrierile pentru sesiunea de toamna a examenului de Bacalaureat

DISTRIBUIȚI

102545 – 11072011 – Elevii care nu au promoivat sesiunea de vară a examenului de Bacalaureat se pot înscrie pentru sesiunea din toamnă. Înscrierile au început astăzi și de vor încheia pe 15 iulie.

Examenele vor începe în luna august. Pe 22 și 23 august va avea loc evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală la limba română, iar în perioada 22-24 august se va desfășura evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă. Pe 23 și 24 august va avea loc evaluarea competențelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională, iar pe 25 și 26 august evaluarea competenţelor digitale.

Probele scrise la sesiunea din toamnă a Bacalaureatului vor debuta pe 29 august, cu cea de la limba și literatura română. Pe 30 august va avea loc proba scrisă la limba și literatura maternă, pe 31 august cea obligatorie a profilului, iar pe 2 septembrie se va desfășura proba la alegere a profilului şi specializării.

Rezultatele la sesiunea din toamnă a Bacalaureatului se vor afișa pe 4 septembrie. În aceeași zi se vor putea depune și contestațiile, soluționarea acestora urmând să aibă loc în perioada 5-6 septembrie. Rezultatele finale vor fi afișate pe 7 septembrie. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.