Acasă Politic Bucuresti: “Blonda, chiorul şi piticul”, la Cotroceni

Bucuresti: “Blonda, chiorul şi piticul”, la Cotroceni

DISTRIBUIȚI

102703 – 15072011 – Controversatul spectacol de teatru „Blonda, chiorul şi piticul” se va juca la Palatul Cotroceni peste cinci zile. Preşedintele Traian Băsescu nu a confirmat încă participarea.

Producţia regizorului Ştefanis Lupu poate fi văzută la Palatul Cotroceni pe 20 iulie, a confirmat Administraţia Prezidenţială, citata de Realitatea Tv.

Detaliile privind ora, câte bilete vor fi disponibile şi pe unde se va face accesul vor fi stabilite la începutul săptămânii viitoare, spun reprezentanţii Biroului de presă al Cotrocenilor.

Prezenţa preşedintelui Traian Băsescu nu a fost confirmată, programul şefului statului nefiind încă stabilit.

Piesa a devenit cunoscută din cauza acuzaţiilor de cenzură aduse de regizor directoarei Sălii Dalles. Titlul a fost mărul discordiei, dar acesta nu are de fapt nici un fel de conotaţie răutăcioasă. Spectacolul nu este unul politic, ci o satiră a socie­tăţii de astăzi la care se râde foarte mult, susţine Ştefanis Lupu.

Regizorul recunoaşte că titlul nu a fost altceva decât o manevră de marketing. Care, observăm, a mers, numai că nu în sensul dorit.

În urma scandalului, preşedintele Traian Băsescu a transmis trupei de teatru că pot să joace piesa chiar la Palatul Cotroceni, tocmai pentru a nu alimenta suspiciunile de cenzură. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.