Acasă Politic Bucuresti: Curs gratuit pentru formatorii din domeniul recuperarii persoanelor cu autism

Bucuresti: Curs gratuit pentru formatorii din domeniul recuperarii persoanelor cu autism

DISTRIBUIȚI

102507 – 08072011 – In perioada 9 – 11 iulie 2011 are loc, la Bucuresti, prima sesiune de formare in „Interventii terapeutice pentru recuperarea persoanelor cu tulburare de spectru autist (monitorizarea eficientei activitatii)”. 48 de specialisti (psihologi clinicieni, psihoterapeuti si consilieri psihologici – personal al Directiilor Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului sau din cadrul societatii civile care desfasoara interventii de recuperare a persoanelor cu tulburari de spectru autist) vor fi formati gratuit in monitorizarea activitatilor terapeutice aplicate, pentru recuperarea persoanelor cu autism.

Formarea este organizata de Fundatia Romanian Angel Appeal, in parteneriat cu Asociatia de Psihoterapii Cognitive si Comportamentale din Romania si cu Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale – Directia Generala Protectia Copilului, in cadrul proiectului strategic „Si ei trebuie sa aiba o sansa! – program de sprijin pentru integrarea sociala si profesionala a persoanelor cu tulburari de spectru autist”.

Cursul este acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania, prin intermediul Asociatiei de Psihoterapii Cognitive si Comportamentale din Romania, si va fi sustinut de formatori romani si straini, cu experienta in domeniu.

Proiectul “Si ei trebuie sa aiba o sansa!” a fost demarat la 1 octombrie 2010 si are o durata de 3 ani. Proiectul urmareste cresterea sanselor de integrare sociala si, ulterior, de acces pe piata muncii, a copiilor si tinerilor afectati de autism, prin diagnosticare precoce si facilitarea accesului la servicii si programe de recuperare si asistenta specializata. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.