Acasă Politic Bucuresti: Greva spontana la RATB

Bucuresti: Greva spontana la RATB

DISTRIBUIȚI

102697 – 15072011 – Zeci de soferi RATB protesteaza vineri, ei iesind de pe traseu si indreptandu-se catre depourile Bujoreni, Dudesti si Vitan. Principala nemultumire a soferilor este scotarea din transport a autobuzelor care ii aduceau pe angajatii RATB dimineata la serviciu, informeaza Antena3. Acest lucru a fost decis de conducerea Regiei, argumentand ca angajatii pot veni la serviciu cu una dintre cele 23 de linii RATB, care vor circula non-stop. „Cativa soferii de troleibuz s-au retras. Ceea ce facem e corect pentru bucuresteni si nu pot sa utilizez fonduri publice pentru a transporta angajatii mei din fata casei si pana la sediu. Am luat o masura radicala, am dorit sa avem discutii cu sindicatele, i-am ascultat, iar ei au iesit din sala cand le-am pus in fata costurile”, a declarat directorului RATB, Adrian Criţ.

Directorul Regiei a dezmintit si ca soferii nu au fost informati dinainte in legatura cu decizia conducerii Regiei de a infiinta cele 23 de linii care vor circula si noaptea.

„Aceste curse de noapte sunt facute pentru bucuresteni. Soferii au fost anuntati de miercuri si s-a facut programarea pentru ca ei sa iasa pe traseu inca de vineri noaptea”, a mai spus Adrian Crit.

„Se va bloca transportul de persoane in Bucuresti. Suntem de acord ca transportul de noapte sa functioneze, dar angajatilor sa li se asigure transportul de la serviciu acasa si de acasa la serviciu”, a declarat si reprezentantul Sindicatului Transportatorilor din Bucuresti (STB). – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.