Acasă Social Administratie Bucuresti: Liderii potentiali in managementul urgentelor, pregatiti de experti israelieni

Bucuresti: Liderii potentiali in managementul urgentelor, pregatiti de experti israelieni

DISTRIBUIȚI

102355 – 04072011Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor) şi Ministerul Sănătăţii, în parteneriat cu Ambasada Israelului la Bucureşti, organizează, în perioada 4 – 8 iulie a. c., atelierul de lucru tematic „Pregătirea pentru Urgenţe şi Dezastre”, susţinut de patru experţi ai Agenţiei Naţionale pentru Cooperare Internaţională (MASHAV) din Ministerul Afacerilor Externe al Israelului.

Atelierul de lucru se adresează liderilor potenţiali în domeniul managementului urgenţelor, incluzând factori decizionali din instituţiile responsabile şi personal medical şi urmăreşte promovarea abilităţilor publicului ţintă de a acţiona optim în cazul producerii de dezastre şi/sau incidente cu victime în masă, de a îmbunătăţi şi eficientiza cooperarea inter-instituţională în asemenea situaţii, prin consolidarea relaţiei dintre instituţiile relevante, precum şi de a realiza un schimb de experienţă cu experţii israelieni.

Participanţii la atelierul de lucru provin de la Departamentul Securităţii Naţionale/ Administraţia Prezidenţială, Secretariatul General al Guvernului, Ministerul Sănătăţii, Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul Administraţiei şi Internelor, Instituţia Prefectului şi Primăria Municipiului Bucureşti.

Acest proiect comun este primul de acest gen din cadrul cooperării româno-israeliene şi este relevant pentru pregătirea specialiştilor din România pentru situaţii de urgenţă soldate cu victime în masă. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.