Acasă Politic Bucuresti: MAE atrage atentia pasionatilor de rugby ca Romania nu are reprezentanta...

Bucuresti: MAE atrage atentia pasionatilor de rugby ca Romania nu are reprezentanta diplomatica in Noua Zeelanda

DISTRIBUIȚI

102680 – 14072011 – Ministerul Afacerilor Externe recomandă tuturor cetăţenilor români care doresc să călătorească în Noua Zeelandă, pentru a lua parte la Cupa Mondială de Rugby (septembrie – octombrie 2011), să se informeze asupra destinaţiei, pentru a avea o călătorie plăcută şi lipsită de incidente.  

Astfel, Ministerul Afacerilor Externe pune la dispoziţia cetăţenilor români, prin intermediul paginii web, informaţii cu privire la condiţiile de călătorie în Noua Zeelandă (rubrica Sfaturi de călătorie/ Condiţii de călătorie), informaţii care pot fi de folos pe întreaga perioadă a deplasării. 

MAE atrage atenţia tuturor cetăţenilor români interesaţi că este important să îşi organizeze călătoria în Noua Zeelandă prin intermediul agenţiilor de turism. Recomandăm ca pachetul de servicii să conţină transportul internaţional, cazările în hoteluri, transportul intern.

MAE atrage atentia că România nu are nicio formă de reprezentare diplomatică sau consulară de carieră în Noua Zeelandă.

Cetăţenii români care doresc să călătorească sau se află deja pe teritoriul Noii Zeelande se pot adresa Ambasadei României în Australia, acreditată şi pentru acest stat. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.