Acasă Social Educatie Bucuresti: Ministerul Educatiei organizeaza o ceremonie de premiere celor cu 10 la...

Bucuresti: Ministerul Educatiei organizeaza o ceremonie de premiere celor cu 10 la bacalaureat

DISTRIBUIȚI

102359 – 04072011– Ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, i-a felicitat luni pe cei 65 de absolventi de liceu care au luat nota 10 la examenul de bacalaureat si a precizat ca „ei si profesorii lor demonstreaza ca se poate”. Din acest motiv, Ministerul Educaţiei a decis să organizeze, la Bucureşti, o ceremonie de premiere a tinerilor. „Rezultatele ne arata ca Romania este la rascruce”, a mai afirmat ministrul Funeriu, in opinia caruia notele de la bacalaureatul din acest an oglindesc situatia reala a invatamantului romanesc. Ministrul a sustinut ca natiunea trebuie sa aleaga daca merge pe mana celor onesti si muncitori, sau vrea sa incurajeze in continuare nemunca si eludarea regulilor. „Noi am demonstrat care este optiunea noastra. Suntem in echipa care doreste o Romanie fara complexe, sigura pe ea, care isi ia destinul in propriile maini.

Suntem de partea Romaniei cu fruntea in sus si nu cu mana intinsa. Miza, astazi, este Romania!”, a mai declarat ministrul Educatiei, precizand ca aceasta miza este mai mare decat interesele partizane ale politicienilor.

„Astazi a venit momentul sa schimbam atitudini, comportamente, mentalitati sedimentate in 20 de ani. Ii invit pe cei mai buni profesori sa ni se alature”, a incheiat ministrul Educatiei, nu inainte insa de a citi personal numele tuturor celor 65 de copii din intreaga tara care au obtinut media 10 la bacalaureatul din acest an. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.