Acasă Politic Bucuresti: Noi programe de perfectionare pentru functionarii publici

Bucuresti: Noi programe de perfectionare pentru functionarii publici

DISTRIBUIȚI

102873 – 22072011 – Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (ANFP) informează că în trimestrul al II-lea al anului 2011 a organizat şi derulat în colaborare cu partenerii în activitatea de formare şi perfecţionare a personalului din administraţia publică, un număr de 50 de programe de perfecţionare la care au participat aproximativ 700 de persoane.

ANFP a inclus în oferta de programe de perfecţionare domenii precum: salarizarea şi reîncadrarea personalului în administraţia publică, managementul achiziţiilor publice, managementul resurselor umane, controlul legalităţii actelor administrative prin contenciosul administrativ, management de proiect şi fonduri structurale, achiziţii publice, management strategic în agricultură şi dezvoltare rurală, dreptul copilului la familie etc.

Pentru perioada imediat următoare sunt în pregătire noi programe, precum Programul de formare specializată destinat funcţionarilor publici de conducere şi Management public modern pentru aleşii locali. Prin programul de perfecţionare destinat în exclusivitate aleşilor locali, ANFP îşi propune să asigure dezvoltarea de noi cunoştinţe şi abilităţi profesionale pentru 420 de aleşi locali, câte zece din fiecare judeţ, precum şi zece din Bucureşti. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.