Acasă Politic Bucuresti: O noua promisiune: Doua ore si jumatate cu trenul de la...

Bucuresti: O noua promisiune: Doua ore si jumatate cu trenul de la Bucuresti la Constanta incepand de vineri

DISTRIBUIȚI

102680 – 15072011 – Calatoria cu trenul pe tronsonul feroviar Bucuresti – Constanta va dura, incepand de vineri, doua ore si 30 de minute pentru trenurile care circula fara oprire, anunta CFR Calatori.

Dupa finalizarea lucrarilor de reabilitare pe 174,4 km de linie de cale ferata si a celor 102 poduri si podete, durata calatoriei, in acest sezon estival, va fi de doua ore si 30 de minute pentru patru trenuri Rapide, care vor circula fara oprire in statiile de cale ferata din parcurs, se arata intr-un comunicat al CFR.

De asemenea, durata calatoriei pentru celelalte trenuri estivale, care vor avea patru sau cinci opriri in statiile de cale ferata din parcurs, va fi in medie de doua ore si 50 minute.

In prezent, continua lucrarile de reabilitare pe anumite linii din statiile Sarulesti, Lehliu, Dor Marunt, Dragos Voda, si Ciulnita, intre statiile Sarulesti si Lehliu (pentru racordarea firului II la traseul noului pod), Lehliu – Dor Marunt (firul II), si pe portiunea Dragos Voda – Ciulnita (firul I).

De asemenea, o data cu finalizarea intregului program de reabilitare, durata calatoriei pe tronsonul Bucuresti – Constanta este preconizata a fi de circa doua ore si 15 minute pentru trenurile care circula fara oprire, mai precizeaza CFR. – www.promptmedia.ro

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.