Acasă Politic Bucuresti: O noua promotie a Universitatii Politehnice a depus juramantul de inginer

Bucuresti: O noua promotie a Universitatii Politehnice a depus juramantul de inginer

DISTRIBUIȚI

102710 – 17072011 – Universitatea Politehnica din Bucureşti a organizat sâmbătă, la Sala Palatului, festivitatea de absolvirea a promotiei de Ingineri 2011. In cadrul acestui eveniment, cei 2500 de studenţii care au absolvit cursurile a 13 facultăţi din cadrul Universităţii şi-a depus juramantul de Ingineri.

“Intram în cel de-al 194-lea an al existenţei Universităţii Politehnice din Bucureşti, iar voi sunteţi a opta promoţie care sărbătoreşte acest moment, foarte important, în incinta Sălii Palatului, pe care voi o înnobilaţi. Va declar ingineri, Promoţia Gheorghe Ţiţeica 2011”, a declarat, vădit emoţionată, Ecaterina Andronescu, rectorul UPB, în deschiderea festivităţii.

Emoţionante s-au dovedit a fi toate momentele evenimentului de la intonarea imnului universitar Gaudeamus Igitur, la strigarea prezenţei pe facultăţi, la depunerea jurământului de iginer rostit întrun glas de toţi cei prezenţi, la discursurile personalităţilor prezente, dar şi ale celor şase studenţi care au terminat ca şefi de promoţie cu media generală 10, la momentul de final în care toţi absolvenţii acestei promoţii şi-au aruncat ăn aer tocile şi au cîntat într-un glas cu bucurie “We are de champions”. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.