Acasă Politic Bucuresti: Partidul Verde si Partidul Ecologist Roman fuzioneaza

Bucuresti: Partidul Verde si Partidul Ecologist Roman fuzioneaza

DISTRIBUIȚI

102833 – 20072011 – Presedintele executiv al Partidului Verde, Mugur Mihaescu, si presedintele executiv al Partidului Ecologist Roman, Razvan Ioan Paunescu, semneaza, miercuri, protocolul de fuziune.

„In conditiile in care in Europa principiile ecologiei politice sunt in plina ascensiune, iar partidele verzi-ecologiste se bucura de rezultate electorale excelente, in situatia descrisa de sondajele de opinie care arata ca Partidul Verde impreuna cu Partidul Ecologist obtin 5% din voturile romanilor, Partidul Verde din Romania isi asuma rolul si responsabilitatea de a fi vectorul politic al miscarii ecologiste-verzi unite”, se arata intr-un comunicat al Partidului Verde.

Una dintre conditiile noii aliante este ca partidul Ecologist Roman si Clubul Ecologist Roman sa anunte public ca resping orice sustinere a proiectului de exploatare cu cianuri de la Rosia Montana.

„De asemenea, Partidul Verde solicita Partidului Ecologist Roman sa asume public respectarea principiilor Chartei Verzilor Europeni, adoptand viziunea toleranta a verzilor europeni fata de minoritati si fata de principiile democratiei consensualiste”, se mai arata in comunicat.

Prima etapa a acestei fuzini este sustinerea de catre cele doua partide a candidatului Mircea Dolha pentru Camera Deputatilor din Colegiul nr. 2, Baia Mare, in alegerile partiale din 2011. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.