Acasă Politic Bucuresti: Presedintele Basescu si comisarul Kroes au discutat obiectivele Agendei Digitale a...

Bucuresti: Presedintele Basescu si comisarul Kroes au discutat obiectivele Agendei Digitale a UE

DISTRIBUIȚI

102560 – 11072011 – Preşedintele Traian Băsescu, a primit-o luni, la Palatul Cotroceni, pe Neelie Kroes, vicepreşedinte al Comisiei Europene şi comisar european pentru Agenda Digitală.

În cursul întrevederii au fost abordate, cu precădere, obiectivele Agendei Digitale a Uniunii Europene privind dezvoltarea unei pieţe unice digitale şi valorificarea potenţialului economic şi social al tehnologiilor informaţiei şi comunicaţiilor, se spune într-un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.

În cadrul discuţiilor, comisarul european a prezentat contribuţia importantă a Agendei Digitale la asigurarea creşterii economice a Uniunii Europene şi a bunăstării cetăţenilor europeni. Oficialul comunitar a încurajat dezvoltarea de proiecte la nivel naţional, în vederea implementării Agendei Digitale.

Preşedintele Traian Băsescu a subliniat sprijinul pe care România îl acordă atingerii obiectivelor Agendei Digitale a Uniunii Europene, în special în ceea ce priveşte creşterea gradului de utilizare a internetului rapid. De asemenea, şeful statului a prezentat progresele realizate de România în domeniul interoperabilităţii sistemelor de comunicaţii ale autorităţilor publice. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.