Acasă Politic Bucuresti: Program non-stop la strandurile Giulesti si Dambovita din cauza caniculei

Bucuresti: Program non-stop la strandurile Giulesti si Dambovita din cauza caniculei

DISTRIBUIȚI

102679 – 14072011 – Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti, instituţie subordonată Primăriei Municipiului Bucureşti, a prelungit începând de joi programul ştrandurilor Giuleşti şi Dâmboviţa.

“Acestea vor fi deschise non stop, astfel încât bucureştenii îşi pot petrece timpul liber stând la plajă sau înotând, mai ales că vremea se anunţă din ce în ce mai călduroasă în următoarea perioadă”, a declarat Radu Popa, director general ALPAB.

Bazinul ştrandului Giuleşti dispune de o instalaţie de filtrare a apei, astfel încât să asigure cele mai bune condiţii celor care vin să înoate în zilele toride de vară. De asemenea, cele cinci bazine ale ştrandului Dâmboviţa dispun de instalaţii de filtrare a apei, două dintre acestea fiind speciale pentru copii.

Tarifele de acces la Ștrandul Giuleşti sunt de 10 lei pentru adulţi, 3 lei pentru copii şi pensionari, iar pentru copiii sub 14 ani însoţi de părinţi accesul în ştrand este gratuit. De asemenea, sunt disponibile peste 60 de şezlonguri care se pot închiria cu 10 lei /zi.

Preţul biletelor în ştrandul Dâmboviţa este de 10 lei de luni până vineri şi 15 lei sâmbătă şi duminică. Pentru copiii sub 7 ani însoţiţi de părinţi, accesul în ştrand este gratuit pe toată perioada sezonului de agrement. Ștrandurile sunt situate în Calea Giuleşti, numărul 240 şi în Șoseaua Virtuţii, lângă Piaţa Crângaşi.

În această perioadă băile publice Griviţa şi Giuleşti vor avea program prelungit până la orele 20.00, iar tarifele de acces sunt de 10 lei pentru adulţi şi 3 lei pentru copii şi pensionari. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.