Acasă Anchete Interne Bucuresti: Site special pentru o “vacanţă în siguranţă” pe Litoral

Bucuresti: Site special pentru o “vacanţă în siguranţă” pe Litoral

DISTRIBUIȚI

102360 – 04072011 4inisterul Administraţiei şi Internelor, prin Direcţia Informare şi Relaţii Publice, continuă, şi în acest an, campania de informare „Vacanţă în siguranţă”, acţiune care are ca scop prevenirea faptelor antisociale pe Litoral, în perioada estivală.

În cadrul acestei campanii va fi lansat site-ul www.infolitoral.mai.gov.ro, unde pot fi găsite informaţii utile pentru cei care se află în staţiunile de pe malul Mării Negre, precum şi detalii despre misiunile pe care lucrătorii MAI le desfăşoară pentru asigurarea unui climat de linişte şi siguranţă pe timpul sezonului estival 2011.

Accesând această pagină, pot fi aflate numerele de telefon la care se poate suna în situaţii de urgenţă, datele de contact ale unităţilor de poliţie din staţiunile de pe litoral, precum şi informaţii referitoare la atribuţiile şi acţiunile angajaţilor MAI aflaţi în misiuni pe litoralul românesc, în această perioadă.

În acelaşi timp, site-ul se constituie în sursă de informare a turiştilor cu privire la măsurile pentru prevenirea faptelor antisociale.

www.infolitoral.mai.gov.ro oferă turiştilor prezenţi pe litoral recomandări pentru evitarea situaţiilor neplăcute care pot apărea în timpul sejurului (furturi de bunuri din unităţile de cazare, de pe plaje, de/din autoturisme etc.), precum şi informaţii despre modul în care trebuie să acţioneze în cazul în care devin victime ale unei infracţiuni. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.