Acasă Politic Bucuresti: Trei ani de inchisoare cu suspendare pentru fosta judecatoare din Cornetu

Bucuresti: Trei ani de inchisoare cu suspendare pentru fosta judecatoare din Cornetu

DISTRIBUIȚI

102567 – 12072011Curtea de Apel Bucuresti a condamnat-o la trei ani de inchisoare cu suspendare sub supraveghere pe fosta judecatoare la instanta din Cornetu, Larisa Julieta Dragomir. Decizia instantei nu este definitiva si poate fi contestata. Magistratii au aplicat, in cazul fostei judecatoare, prevederile introduse prin Legea micii reforme in cazul recunoasterii faptei. Instanta a decis si punerea de indata in libertate a fostului magistrat, care se afla in arest din luna mai. Totodata, Curtea a dispus disjungerea cauzei in ceea ce il priveste pe Marin Nicolae, considerat complicele Larisei Dragomir. Presedintele Traian Basescu a semnat, pe 20 iunie, decretul privind eliberarea din functie a judecatoarei Larisa Julieta Dragomir, de la Judecatoria Cornetu, trimisa in judecata in stare de arest de procurorii DNA pentru luare de mita.

 

Plenul CSM a luat act, in 19 mai, de solicitarea judecatoarei Larisa Julieta Dragomir de eliberare din functie prin demisie, cererea fiind admisa.

Judecatoarea Larisa Julieta Dragomir, de la instanta din Cornetu, a fost trimisa in judecata, pe 13 mai, de procurorii anticoruptie, la o saptamana dupa ce a fost prinsa in flagrant in timp ce primea 2.300 de euro pentru a solutiona favorabil mai multe dosare, sustin procurorii anticoruptie.

Larisa Julieta Dragomir, judecator la Judecatoria Cornetu, a fost judecata pentru luare de mita in forma continuata, iar Marin Nicolae pentru complicitate la dare de mita si complicitate la luare de mita, in forma continuata. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.