Acasă Politic Bucuresti: USL protestează faţă de menţinerea Rodicai Culcer la TVR prin cumulul...

Bucuresti: USL protestează faţă de menţinerea Rodicai Culcer la TVR prin cumulul pensiei cu salariul –

DISTRIBUIȚI

102515 – 08072011USL atrage atenţia asupra “abuzului” care are loc la TVR, în contextul în care Rodica Culcer şi-a păstrat calitatea de angajat, deşi a atins vârsta legală de pensionare.

“Este o sfidare la adresa zecilor de mii de pensionari care au fost nevoiţi să işi reducă veniturile din cauza măsurii de interzicere a cumulului pensie-salariu. Rodica Culcer continuă să ocupe un post de conducere la TVR, deşi nici macar nu a susţinut concurs.

În acest moment, Rodica Culcer încasează, din bani publici, şi pensie şi un salariu deloc mic de la TVR.

USL consideră că, in contextul discursului despre austeritate, acesta este un tratament preferenţial aplicat unui servant al actualei puteri. Acest privilegiu oferit doamnei Rodica Culcer, prin încălcarea legii, vine pe fondul problemelor financiare cu care se confruntă SRTV, nevoită să-şi reducă cheltuielile.

În condiţiile în care mii de români au fost obligaţi să aleagă între pensie şi salariu, PDL o transformă pe Rodica Culcer într-un <<super-cetăţean>>, situat deasupra legii.  Aceasta este ţinută în braţe de PDL pentru a asigura <<echidistanţa>> informaţiilor care preaslăvesc actuala putere şi <<corecta informare>> a populaţiei în legătură cu tăierea salariilor, îngheţarea pensiilor, creşterea preţurilor şi alte realizări ale guvernului Băsescu-Boc.

USL solicită directorului general al SRTV, domnul Alexandru Lăzescu, precum şi PDL, care patronează TVR, să reintre în legalitate şi să manifeste respect pentru români. Dacă doamna Rodica Culcer nu poate face faţă creşterii preţurilor şi nu îşi poate asigura un trai de cent din pensie, atunci poate profesa în mediul privat”, se spune într-un comunicat al USL. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.