Acasă Politic Bucuresti: Vanghelie ataca UNPR

Bucuresti: Vanghelie ataca UNPR

DISTRIBUIȚI

102522 – 10072011 – Mai multi membri ai UNPRil acuza pe primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, ca si-a pus oamenii sa ii atace cu bate, sticle si sabii, in cursul zilei de joi, ca sa ii impiedice sa participe la o intalnire cu cetatenii. Membrii UNPR sustin ca au fost atacati pe str. Iacob Andrei, langa Fabrica Baduc, in timp ce se aflau la intalnirea saptamanala convocata de presedintele organizatiei partidului Corin Romanescu cu cetatenii din aceasta zona, in vederea sustinerii discutiilor despre problemele administrative, se arata intr-un comunicat al UNPR Sector 5. „Am fost intampinati de aproximativ 25-30 de persoane inarmate cu bate, sticle si sabii. Pe strada care trebuia sa inaintam pentru a ajunge la punctul nostru de intalnire, acesti indivizi au asezat un microbuz transversal pentru a ne bloca accesul cu masinile.

Au inceput sa vorbeasca urat, sa ne injure, sa foloseasca cuvinte vulgare si tot asa. In acel moment am avut inspiratia sa nu intram in polemici cu ei”, a explicat presedintele UNPR Sector 5, Corin Romanescu.

El sustine ca atacatorii le-ar fi spus ca sunt consilierii lui Vanghelie si cei de la UNPR nu au voie sa intre in cartierele din sectorul 5 fara aprobarea lor, pentru ca ei sunt liderii de zona.

„La un moment dat, in fata mea, l-au sunat pe Bogdan Georgescu, mana dreapta a lui Vanghelie. Trebuiau sa-i raporteze ca ne-au oprit din drum si nu ne-au permis sa ne deplasam la locul nostru de intalnire cu cetatenii sectorului 5 cu care trebuia sa ne vedem. La final, am reusit cu multa munca de convingere sa-i linistim, iar noi toti ne-am retras la sediul organizatiei noastre. Ii transmit pe aceasta cale primarului <<ejaculat>> Marian Vanghelie si echipei sale ca de ce le este frica nu vor scapa!”, adauga Corin Romanescu. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.