Acasă Politic Cluj Napoca: Conducerea UDMR discuta cazul ministrului Borbely

Cluj Napoca: Conducerea UDMR discuta cazul ministrului Borbely

DISTRIBUIȚI

102647 – 14072011– Consiliul Permanent al UDMR se reuneste joi dupa amiaza la Cluj Napoca. Reprezentantii UDMR spun ca aceasta sedinta a fost stabilita in urma cu doua saptamani, fara a avea legatura cu cazul ministrului Mediului, Laszlo Borbely, banuit de trafic de influenta, insa ar putea fi abordat si acest subiect, noteaza Realitatea TV. Secretarul general al UDMR, Kovacs Peter, a declarat ca va fi abordat si cazul ministrului Borbely Laszlo, aflat in atentia DNA, subliniind insa ca nu acest subiect este scopul reuniunii. „Desigur ca n-o sa trecem pe langa aceasta situatie, pentru ca, potrivit statutului, fiecare sedinta de acest gen incepe cu raportul politic al presedintelui UDMR si presedintele UDMR va atinge si acest subiect, asa ca vom discuta desigur, dar nu pentru asta este convocata sedinta”, a precizat Kovacs Peter.

 

 

Totodata, reprezentantii Uniunii sustin ca pe ordinea de zi vor figura probleme organizatorice, sedinta fiind prima reuniune a Consiliului Permanent dupa congresul UDMR la care Kelemen Hunor a fost ales la sefia formatiunii.

Ministrul Mediului, Laszlo Borbely, a venit, miercuri, la Palatul Victoria, direct de la aeroport, dupa vizita efectuata in Polonia, el avand o discutie cu presedintele UDMR, Kelemen Hunor, si cu vicepremierul Marko Bela. Borbely nu s-a intalnit insa si cu premierul Emil Boc.

Dupa intalnirea cu cei doi, Borbely a declarat ca este nevinovat si ca nu are nicio implicare in cazul despre care a aflat din presa, precizand ca acuzatiile DNA sunt nefondate. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.