Acasă Social Educatie Cluj-Napoca: Ministrul Educatiei: Eliminarea de la bacalaureat a peste 600 de candidaţi...

Cluj-Napoca: Ministrul Educatiei: Eliminarea de la bacalaureat a peste 600 de candidaţi nu este „deloc o fericire”

DISTRIBUIȚI

102329 – 03072011 – “Eliminarea de la bacalaureat a peste 600 de candidaţi nu este „deloc o fericire”, a declarat Ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, citat de Antena 3.

Ministrul a adăugat că România se poate „însănătoşi” dacă sistemul educaţional furnizează oameni care ştiu că rezultatele se obţin prin muncă, onestitatate şi că frauda nu e o soluţie.

Ministrul Educaţiei a precizat, sâmbătă seară, la Cluj-Napoca, că are un sentiment de „disconfort major”, când vede „comentatori politici angajaţi de unele posturi de televiziune care se laudă în direct şi la o oră de vârf că au fraudat bacul la Fizică”.

Ministrul Daniel Funeriu a participat, sâmbătă seară, la festivitatea de absolvire a studenţilor de Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) „Iuliu Haţieganu” din Cluj-Napoca, la care au mai fost prezenţi oficialităţi locale şi judeţene, rectorii universităţilor de medicină din România, precum şi mitropolitul Clujului, IPS Andrei Andreicuţ.

Ministerul Educaţiei a înregistrat 661 de eliminări la prima sesiune a bacalaureatului din 2011, candidaţii daţi afară de la test pentru fraudă nemaiputând susţine examenul în toamna acestui an şi nici în vara anului viitor. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.