Acasă Politic Craiova: Antonie Solomon trece in barca UNPR

Craiova: Antonie Solomon trece in barca UNPR

DISTRIBUIȚI

102739 – 18072011 – Suspendat din funcţia de primar, judecat pentru fapte de corupţie alături de câţuva oameni de afaceri piteşteni, criticat de colegii din PDL, Antonie Solomon a decis să părăsească formaţiunea lui Emil Boc pentru mai toleranţii colegi uneperişti ai ministrului Gabriel Oprea. El a anunţata luni că se va alătura UNPR şi va candida din partea acestui partid la localele din 2012 pentru obţinerea unui nou mandat în fruntea primăriei Craiova. Solomon a evitat să dea detalii cu privire la motivele plecării sale din PDL, în condiţiile în care el este preşedintele reales al organizaţiei municipale Craiova, iar Radu Berceanu îl promova în continuare ca pe cel mai probabil candidat al formaţiunii la viitoarele alegeri pentru primăria acestui municipiu. În opinia primarului suspendat, migrarea de la PDL la UNPR va fi bine primită de toţi craiovenii.

El a dat asigurări că UNPR va fi ”surpriza plăcută a alegerilor din Craiova şi va pune multe probleme adversarilor”.

„Sunt sigur că decizia de a veni alături de UNPR va fi bine primită de toţi craiovenii. Voi pune umărul la consolidarea UNPR şi voi fi în prima linie în bătăliile electorale din 2012. Vă asigur că UNPR va fi surpriza plăcută a alegerilor din Craiova şi va pune multe probleme adversarilor. Am convingerea că alegerile de anul viitor vor fi câştigate tot de coaliţia aflată astăzi la guvernare, care a trebuit să aplice măsuri grele, dar juste şi absolut necesare pentru depăşirea crizei economice şi a salvat România de la colaps”, a mai spus Solomon.

În paralel, Solomon s-a arătat convins că actuala coaliţie aflată la guvernare ”care a trebuit să aplice măsuri grele, dar juste şi absolut necesare pentru depăşirea crizei economice şi a salvat România de la colaps” va fi cea care va câştiga alegerile din 2012. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.