Acasă Externe New York: Camerista din cazul fostului sef al FMI a dat in...

New York: Camerista din cazul fostului sef al FMI a dat in judecata New York Post

DISTRIBUIȚI

102415 – 06072011 – Camerista care l-a acuzat pe fostul sef al FMI, Dominique Strauss-Kahn, de agresiune sexuala, a dat marti in judecata tabloidul american New York Post si cinci dintre jurnalistii acestuia pentru calomnie. Reactia cameristei este urmare a faptului ca ziarul american a publicat un articol in care victima era prezentata ca fiind prostituata, a declarat avocatul sau, Kenneth Thompson, pentru AFP. „Am depus plangere impotriva New York Post, pentru ca a afirmat ca victima ar fi prostituata”, a declarat avocatul acesteia pentru AFP.

Imigranta in varsta de 32 de ani din Guineea a acuzat New York Post de publicarea in perioada 2-4 iulie a unor articole defaimatoare la adresa ei, „intr-o incercare disperata de a-si sustine vanzarile aflate in scadere rapida”.

Intre timp, Dominique Strauss-Kahn sta cu gandul la libertatea deplina. Procurorii americani vor fi de acord sa renunte la acuzatiile impotriva lui Dominique Strauss-Kahn, fie la urmatoarea infatisare la tribunal, peste doua saptamani, fie chiar si mai devreme. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.