Acasă Sud-Est Buzau Timisoara: Echipa Consiliului Judetean Buzau, noua campioana a Romaniei la minifotbal

Timisoara: Echipa Consiliului Judetean Buzau, noua campioana a Romaniei la minifotbal

DISTRIBUIȚI

102358 – 04072011 – Turneul Final al Campionatul Naţional de Minifotbal–JOMA, ediţia a V-a, rganizat în perioada 1-3 iulie 2011, şi-a desemnat în urma unui real maraton minifotbalistic campionii ediţiei 2010-2011.

Echipa Consiliului Judeţean Buzău a reuşit să încheie hegemonia ieşeană in minifotbalul românesc. După o finală viu disputată, în care buzoienii au dovedit încă o dată excelente calităţi tehnice şi de coeziune, Consiliul Judeţean a reuşit să treacă de campioana en-titre, Magic Difpress Iaşi, cu scorul de 2-1, după executarea loviturilor de departajare. În timpul regulamentar de joc, primul gol a fost marcat de buzoieni prin Romeo Stan, ieşenii reuşind, ca de fiecare dată în ultimele trei finale naţionale pe care le-au disputat şi câştigat, să egaleze în ultimul minut de joc. De data aceasta, magicianul care a reuşit să readucă speranţele în inimile moldovenilor s-a numit Narcis Cataramă. Când s-au executat loviturile de departajare, Ionuţ Popa, portarul buzoienilor, a apărat toate cele trei lovituri, câştigând astfel pentru echipa sa cel mai râvnit trofeu din minifotbalul românesc, după ce în 2007 aceeaşi echipă juca finala pe care o pierdea însă în faţa celor de la Macrogroup Zalău.

Medaliile de bronz au mers la Railex Suceava care s-a impus în faţa campioanei Iaşilor din această ediţie de campionat, Terramold. Locul ocupat de Railex Suceava este cu atât mai important cu cât se află la prima participare la nivel naţional.

Una dintre favoritele acestei ediţii de campionat, echipa gazdă, Mav Glissando Timişoara a trebuit să se declare învinsă în meciul din sferturile de finală jucat împotriva campioanei acestei ediţii, Consiliul Judeţean Buzău. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.