Acasă Politic Bacau: Cei mai buni pompieri militari din Romania se intrec la Bacau

Bacau: Cei mai buni pompieri militari din Romania se intrec la Bacau

DISTRIBUIȚI

103695 – 31082011- Cei mai buni pompieri militari din ţară se confruntă, în perioada 31 august-2 septembrie a. c., în judeţul Bacău, în cadrul fazei finale a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situaţii de Urgenţă.

În acest an, organizarea etapei naţionale a revenit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Mr. Constantin Ene” al judeţului Bacău, deoarece pompierii băcăuani au devenit campionii României în anul 2010.

Competiţia se desfăşoară între echipele inspectoratelor pentru situaţii de urgenţă ale judeţelor Arad, Argeş, Bacău, Bihor, Botoşani, Călăraşi, Ialomiţa, Iaşi, Mehedinţi, Suceava, Timiş şi al municipiului Bucureşti.

Campionii naţionali ai pompierilor militari vor fi aleşi în urma timpilor pe care îi vor obţine la următoarele probe: scara de fereastră, pista cu obstacole pe 100 de metri, ştafeta 4×100 de metri şi realizarea dispozitivului de inter­venţie la motopompă. Aceste probe sunt identice cu cele ale concursurilor sportive internaţionale ale pompierilor, organizate de Comitetul Internaţional de Prevenire şi Stingere a Incendiilor. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.