Acasă Politic Baia Mare: Garda Financiara a confiscat 60 aparate de jocuri de noroc

Baia Mare: Garda Financiara a confiscat 60 aparate de jocuri de noroc

DISTRIBUIȚI

103445 – 22082011– Comisarii Secţiei Maramureş a Gărzii Financiare au confiscat, 60 aparate de jocuri de noroc tip slot-machine second-hand pentru care nu existau documente legale de provenienţă. Încărcătura, în valoare de 20.000 euro, a fost depistată în punctul de trecere a frontierei Petea. Marfa urma să fie descărcată în Baia Mare, beneficiarul real fiind SC AFT Cehia SRL din Arad.

Din verificările încrucişate efectuate de comisarii secţiilor Maramureş şi Arad ale Gărzii Financiare s-a stabilit că operatorul de transport a introdus în ţară, în perioada 30 iunie 2011-15 iulie 2011, un număr de zece transporturi reprezentând achiziţii intracomunitare de jocuri de noroc tip slot-machine în favoarea societăţii AFT Cehia SRL, cantitatea totală de aparate introduse pe teritoriul României fiind de 2.040 bucăţi.

Pe de altă parte, operaţiunile comerciale cu aceste aparate nu au fost înregistrate în evidenţele financiar-contabile ale societăţii arădene, bugetul general consolidat al statului fiind astfel prejudiciat cu suma de 21.354.049 lei. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.