Acasă Politic Bucuresti: 100 de persoane evacuate dintr-un bloc pe care il ocupasera abuziv

Bucuresti: 100 de persoane evacuate dintr-un bloc pe care il ocupasera abuziv

DISTRIBUIȚI

103389 – 19082011– 100 de bărbaţi, femei şi copii care au ocupat ilegal un bloc întreg de patru etaje au fost evacuaţi vineri dimineaţa de Primăria Sectorului 2. Printre cei evacuaţi se afla şi un copil în vârstă de 10 ani care era în comă alcoolică şi care a fost dus de urgenţă la spital. Din primele verificări a rezultat că minorul nu era rudă cu niciun locatar din bloc, el fiind victima unui pedofil care îl racolase în vederea întreţinerii de acte sexuale. Cercetările vor continua după ce copilul se va trezi din coma alcoolică şi va putea da declaraţii despre identitatea sa şi a persoanei la care locuia. Unul din locatarii imobilului s-a opus evacuării şi i-a ameninţat pe angajaţii Primăriei Sectorului 2, motiv pentru care aceştia au recurs la încătuşarea lui în vederea reţinerii. 

 

          În circa 40 de minute de la începerea acţiunii, toate cele 100 de persoane au fost ridicate de Poliţia Locală a Primăriei Sectorului 2 care a început verificarea acestora în vederea stabilirii identităţii lor.

Deşi nu aveau locuri de muncă, în camerele acestora a fost găsită aparatură electronică şi electrocasnică de valoare provenită, după toate indiciile, din furturile comise de-a lungul timpului, aparatură care va fi inventariată în vederea identificării păgubaşilor.

Evacuarea s-a făcut dintr-un fost bloc de nefamilişti care a aparţinut Întreprinderii IEMI, societate care l-a abandonat.

După evacuare, blocul va fi demolat pe baza autorizaţiei de desfiinţare emisă de Primăria Sectorului 2. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.