Acasă Politic Bucuresti: Adrian Nastase crede ca va fi foarte dificil pentru USL sa...

Bucuresti: Adrian Nastase crede ca va fi foarte dificil pentru USL sa guverneze

DISTRIBUIȚI

103428 – 22082011– Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, crede ca va fi dificil pentru USL sa guverneze, din cauza diferentelor de ideologice dintre PSD si PNL. “USL are propriile proiecte in care si PNL trebuie sa aiba avantajele stabilite: daca PSD va prelua functia de prim-ministru, atunci functia de presedinte ar trebui sa revina cuiva de la liberali. Sau invers”, a declarat Nastase, confirmand astfel faptul ca nici Ponta, nici Antonescu nu au functiile prestabilite.„Sunt convins ca sunt variante, care se vor descoperi, daca va fi nevoie, si de alti candidati pana la acel moment. In Romania functia cea mai importanta este cea de premier. Postul acesta va fi foarte complicat, va necesita permanent, in conditiile unei aliante cu PNL si PC, ajustari si compromisuri.

 Iata a aparut tema aceasta cu impozitarea proprietatii, ma gandesc de pe acum care va fi raspunsul USL la o tema care vine din partea Guvernului socialist Boc, acela de supraimpozitare a proprietatii. Raspunsul nostru este usor de dat, pentru ca in mod evident noi vom fi de acord, liberalii s-ar putea sa fie mult mai rezervati. Va fi destul de complicat sa gasim raspunsuri in comun in ceea ce priveste fiscalitatea sau cota unica”, a explicat Adrian Nastase.

Adrian Nastase declara ca nu se vede intr-un eventual guvern Ponta si in niciun alt guvern, experienta sa guvernamentala fiind incheiata.

Fostul premier spune ca exclude si o eventuala candidatura la presedintia Romaniei, deoarece in prezent are 61 de ani, iar in 2014 va avea 64, iar „dinamica optima” a carierei sale politice a fost in 2004. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.