Acasă Politic Bucuresti: Adrian Nastase: “Premierul USL e Victor Ponta”

Bucuresti: Adrian Nastase: “Premierul USL e Victor Ponta”

DISTRIBUIȚI

103142 – 10082011- Victor Ponta va fi propunerea USL pentru functia de premier, dupa alegerile parlamentare din anul 2012, iar Traian Basescu va trebui sa accepte nominalizarea, daca aceasta formatiune ia peste 50% din voturi, altfel risca suspendarea, a declarat presedintele Consiliului National ala PSD. Adrian Nastase. Fostul premier a mai vorbit si despre cateva nume pe care le apreciaza din Guvernul Boc, enumerandu-i pe Kelemen Hunor, Anca Boagiu si Valeriu Tabara. „Premierul USL e Victor Ponta. E o decizie politica, care a fost acceptata si de noi, si de liberali. Va fi foarte importanta echipa. Prim-ministrul nu trebuie sa fie cel mai bun macroeconomist, cel mai bun om de cultura, trebuie sa aiba o echipa foarte buna”, a spus Adrian Nastase, la Realitatea TV.

 

 

Intrebat daca ar fi posibila o coabitare intre Traian Basescu si Victor Ponta, vicepresedintele Camerei Deputatilor a raspuns: „Depinde de intelepciunea celor doi. Fiecare ar trebui sa dea dovada de moderatie”.

Nastase a mai spus si ca, daca USL castiga alegerile cu peste 50%, iar Basescu nu va numi premierul propus de aceasta, „va fi interpretat ca o incalcare a vointei populare” si ca risca suspendarea, dar ca acesta „e doar unul dintre scenarii”. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.