Acasă Politic Bucuresti: Aproape un miliard de lei pentu investitii in infrastructura de gospodarire...

Bucuresti: Aproape un miliard de lei pentu investitii in infrastructura de gospodarire a apelor si de mediu

DISTRIBUIȚI

103170 – 10082011- Guvernul a aprobat, miercuri, realizarea a zece obiective de investiţii prioritare din infrastructura de gospodărire a apelor şi de mediu.

Valoarea celor zece obiective  de investiţii se ridică la peste 950 milioane lei, iar finanţarea acestora se face prin Programul Naţional de Dezvoltare a Infrastructurii.

Este vorba de consolidarea malului pentru rîul Tisa la Crăciuneşti, judeţul Maramureş, de amenajarea şi regularizarea unor râuri pe anumite sectoare  (răurile Borşa, Dipşa, Maja, Valea Mare, Boşneag, Nădrag şi Nera), de punerea în siguranţă a nodului hidrotehnic Sânmihaiu Român, judeţul Timiş şi a lucărilor existente pe rîul Bârlad, şi de lucrări pentru înlăturarea calamităţilor naturale produse în bazinul hidrografic Crişul Negru, judeţul Bihor.

Realizarea acestor obiective are ca scop prevenirea efectelor distructive ale apelor mari, punerea în siguranţă a obiectivelor economice deja existente, precum şi eliminarea pericolului de pierdere a vieţilor omeneşti. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.