Acasă Politic Bucuresti: Circulatia la intersectia strazilor Berzei, Dinicu Golescu si G-ral Berthelot, inchisa...

Bucuresti: Circulatia la intersectia strazilor Berzei, Dinicu Golescu si G-ral Berthelot, inchisa pana pe 11 noiembrie

DISTRIBUIȚI

103184 – 11082011- Circulatia la intersectia strazilor Berzei, Dinicu Golescu si G-ral Berthelot va fi inchisa in perioada 11 august – 11 noiembrie la intersectia strazilor Berzei, Dinicu Golescu si G-ral Berthelot va fi inchisa in perioada 11 august – 11 noiembrie a. c. pentru continuarea lucrarilor pe traseul diametralei Berzei-Buzesti-Uranus, anunta Primaria Capitalei.

Devierea circulatiei se va face pe strazile Virgiliu, Stirbei Voda, Popa Tatu si Mircea Vulcanescu.

Reprezentantii municipalitatii si cei ai Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) au hotarat, dupa dezbaterea publica din 15 iulie, referitor la diametrala Berzei-Buzesti, implementarea unor solutii pentru protectia monumentelor istorice si valorilor de patrimoniu din zona.

Dupa dezbateri, specialistii Primariei Capitalei si cei ai MDRT au decis masuri de conservare a Halei Matache si de punere in siguranta pana la demararea unui proces de restaurare a monumentului istoric.

Primaria Municipiului Bucuresti va organiza, cu sprijinul Ordinului Arhitectilor din Romania si MDRT, un concurs de solutii de arhitectura in vederea reamenajarii zonei Pietei Matache si a spatiilor publice adiacente, inclusiv integrarea Halei, care va fi initiat pana la 30 octombrie. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.