Acasă Politic Bucuresti: Convocarea de urgenta la partid a dat peste cap intalnirile mai...

Bucuresti: Convocarea de urgenta la partid a dat peste cap intalnirile mai multor lideri PDL

DISTRIBUIȚI

103313 – 17082011- Preşedintele PDL, Emil Boc, s-a întâlnit, marţi seară, la sediul partidului, la puțin timp după întoarcerea din China, cu mai mulţi lideri democrat-liberali, cu care a discutat subiecte precum trecerea CNAS la Ministerul Sănătăţii şi alegerile parţiale. Întâlnirea a fost convocată de urgență de premier, încă înainte de aterizarea pe Henri Coandă, drept care mai mulți membri ai BPN au contramandat toate întâlnirile pe care le aveau pe agendă. Elena Udrea a precizat, la B1 Tv, că premierul Boc, care s-a întors din vizita în China, a dorit să aibă o întâlnire cu câţiva dintre colegii din conducerea partidului, înaintea şedinţei coaliţiei de guvernare şi de BPN al PDL care se vor desfăşura miercuri. Vicepreşedintele PDL a menţionat că la această reuniune

 

 s-a discutat despre „subiectele politice la zi”, poziţionările partidului în evenimentele din ultimele zile, dar şi „ce glume a mai făcut opoziţia”.

„A fost o discuţie despre subiectele politice la zi, avem alegeri în două colegii importante – în Maramureş şi în Neamţ – şi s-a discutat despre ce s-a mai întâmplat în lipsa preşedintelui partidului, am discutat despre poziţionările pe care le-am avut noi, PDL, în această în perioadă, acţiunile politice, dar şi ce glume a mai făcut opoziţia”, a spus Udrea.

Întrebată despre trecerea CNAS la Ministerul Sănătăţii, aşa cum ar dori UDMR, Udrea a spus că acesta a fost subiect de discuţie, însă „se va tranşa miercuri în discuţia coaliţiei”

„Nu este neapărat o pretenţie a UDMR, subiectul apartenţei sau nu a Casei de Asigurări la Ministerul Sănătăţii a pornit de la prim-ministru, care a cerut o evaluare comparativă cu felul în care este organizat sistemul în alte ţări europene şi aşa s-a ajuns la ideea că poate ar fi mult mai bine dacă ar fi în acelaşi loc, dacă şi Casa ar fi în coordonarea ministrului Sănătăţii. Se va decide miercuri. Nu a fost un subiect important şi nici nu e o problemă pentru coaliţie”, a adăugat Udrea. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.