Acasă Politic Bucuresti: Educatoarea care-si ajuta concubinul sa sparga locuinte, arestata pentru 29 de...

Bucuresti: Educatoarea care-si ajuta concubinul sa sparga locuinte, arestata pentru 29 de zile

DISTRIBUIȚI

103534 – 25082011Tribunalul Bucureşti a decis definitiv, joi, ca educatoarea acuzată că şi-ar fi ajutat concubinul să spargă mai multe locuinţe să fie arestată preventiv pentru 29 de zile, după ce judecătorii au admis recursul procurorilor împotriva deciziei anterioare, prin care tânăra a fost lăsată în libertate. La aflarea hotărârii instanţei, tinerei i s-a făcut rău şi a fost dusă la spital, transmite Realitatea Tv. Claudia Chirilă, educatoarea acuzată de furt din locuinţe a fost arestată preventiv pentru 29 de zile. Magistraţii Tribunalului Bucureşti au admis recursul procurorilor, după ce Judecătoria Sectorului 6 hotărâse ca tânăra să fie cercetată în stare de libertate. Claudia Chirilă, prinsă în flagrant săptămâna trecută, primea de la iubitul ei bijuterii furate şi le amaneta.

 Tânăra a mai fost implicată şi în alt furt, pentru care este cercetată de poliţişti. Informaţiile apar în decizia prin care educatoarea cu viaţă dublă a primit interdicţie de a părăsi ţara.

Poliţiştii spun că, în momentul în care s-a produs furtul, educatoarea stătea de pază, în timp ce iubitul ei fura. Ei au mai spus că asupra tinerei a fost găsit un obiect cu care a fost deschisă uşa imobilului spart în urmă cu câteva zile.

Potrivit poliţiştilor, educatoarea rămânea în afara blocului şi suna la mai multe apartamente la interfon pentru a vedea dacă este cineva acasă. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.