Acasă Politic Bucuresti: Fiscul I-a luat in vizor pe marii bogatasi ai Romaniei

Bucuresti: Fiscul I-a luat in vizor pe marii bogatasi ai Romaniei

DISTRIBUIȚI

103451 – 23082011– Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF), condusa de Sorin Blejnar, a cerut executarea silita pentru mai multe firme ale bogatasilor. Cele mai mari datorii le au firmele din industria sucurilor conduse de Ioan si Viorel Micula. European Food SA are datorii de peste 140 de milioane de lei, informeaza Jurnalul National. Firmele lui Ioan Niculae (Amurco, Amonil, InterAgro si Rafinaria Astra Romana) sunt in executare silita, firmele Amurco si Amonil avand de dat fiecare aproape 17 milioane de lei la buget (din taxe,contributii pentru asigurari sociale, de sanatate sau la bugetul pentru somaj). Asta in conditiile in care firmele acestuia au primit gaz la pret preferential de la statul roman.

 

Robert Negoita are o datorie totala de 187 de milioane de lei, respectiv 45 de milioane de euro din plata TVA pe tranzactiile imobiliare realizate de el in perioada 2006-2008.

Dan Ostahie, patronul lantului de magazine de electrocasnice Altex, este executat silit pentru 20 de milioane de lei.

Si doua firme ale lui Ovidiu Tender sunt in executare silita, dupa ce au de dat la stat aproape 14 milioane de lei.

Dinu Patriciu este executat la Adevarul Holding, pentru o datorie de un milion de lei, iar un teren al lui Gigi Becali a fost scos deja la vanzare de Fisc.

Becali are datorii de 9,7 milioane de lei, dupa tranzactiile imobiliare pentru care nu a platit TVA. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.