Acasă Politic Bucuresti: Incep probele scrise la sesiunea de toamna a Bacalaureatului

Bucuresti: Incep probele scrise la sesiunea de toamna a Bacalaureatului

DISTRIBUIȚI

103573 – 28082011– Candidatii inscrisi la cea de-a doua sesiune de Bacalaureat vor sustine luni prima proba scrisa, cea la limba si literatura romana, potrivit calendarului de desfasurare a examenului, stabilit de Ministerul Educatiei. Bacalaureatul are trei probe orale si trei scrise. Elevii care au urmat liceul in alta limba decat romana sustin, in plus, o proba orala si una scrisa de limba materna. Probele orale, deja sustinute, au fost la limba romana, computer si limba straina. Cea de-a doua proba scrisa, la limba si literatura materna, se va desfasura la 30 august. Urmatoarele doua probe scrise, respectiv cea obligatorie a profilului si cea la alegere a profilului si specializarii, vor avea loc la 31 august si, respectiv, 2 septembrie.

 

La cea de-a doua sesiune de bacalaureat s-au inscris peste 109.000 de candidati. Potrivit Ministerului Educatiei, pentru proba A s-au inscris 10.568 de candidati, pentru proba B – 260 de candidati, pentru proba C – 11.105 de candidati, proba D – 10.944 de candidati, proba E(a) – 62.348 de candidati, proba E(b) – 945 de candidati, proba E(c) – 78.082 de candidati, proba E(d) – 60.345 de candidati. Probele E sunt cele scrise.

Rezultatele obtinute la examenul de bacalaureat din sesiunea august-septembrie vor fi afisate la 4 septembrie, iar eventualele contestatii vor putea fi depuse pana la ora 20.00 a aceleiasi zile. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.