Acasă Politic Bucuresti: Lictatie pentru mobilier stradal de 34 milioane lei

Bucuresti: Lictatie pentru mobilier stradal de 34 milioane lei

DISTRIBUIȚI

103172 – 10082011- Admnistratia Strazilor din Bucuresti organizeaza pe 20 septembrie a. c. o licitatie prin care ofera 34 de milioane de lei pentru achizitionarea de cosuri de gunoi, stalpi, limitatoare de viteza, banci si jardiniere, unele din acestea trebuind sa fie din lemn exotic, se precizeaza pe site-ul guvernamental de licitatii publice.

Cantitatea de mobilier urban achizitionata va depinde, conform documentelor licitatiei, si de preturile oferite se participanti, in limita sumei pe care Administratia Strazilor este dispusa sa o cheltuiasca.

Printre cosurile de gunoi pe care edilii vor sa le cumpere se numara cosuri cu scrumiera suport din fonta turnata, cosuri ornamentale din rigle din lemn de pin cu cadru metalic si cosuri cu structura ornamentala produsa din tabla, sub forma de cilindru.

Acestea din urma vor avea elemente decorative cu design reprezentativ, cum ar fi stema Bucurestiului, insemnul Acvilei (in caietul de liciatie se face precizarea ca acest element „face referire la originea latina, dar simbolizeaza si ca municipiul Bucuresti a fost construit in epoca feudala si a dobandit statutul de „cetate de scaun”), Crucea purtata in cioc (care „atesta raspandirea crestinismului”), Coroana murala („semn al centrului urban si al statutului de municipiu”).

Printre lazile de stocare dorite de Administratia Strazilor se numara cele cu fata de lemn exotic, cu capacitatea de 60 de litri.

Bancile ce ar urma sa fie cumparate sunt de diferite tipuri. Se doresc, astfel, banci cu suport din piatra naturala si schelet din otel, banci cu structura metalica din lemn de esenta tare, banci din lemn de pin cu structura metalica si spatar, precum si banci din lemn de brad tratat. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.