Acasă Politic Bucuresti: Maraton de noapte la Sibiu

Bucuresti: Maraton de noapte la Sibiu

DISTRIBUIȚI

103409 – 19082011– Sambata, 20 august, la Sibiu, cu incepere de la orele 21.00, se desfasoara Maratonul de Noapte, organizat de Asociatia pentru Sanatate, Cultura si Educatie in Romania, singurul de acest gen din Europa.

Pe parcursul aceleeasi zile, la Sibiu, vor mai avea loc 3 curse de maraton: o cursa dedicata copiilor (incepe la orele 12.00 si se desfasoara pe o distanta de 2,5 km), o cursa dedicata persoanelor peste 50 de ani (incepe la orele 19.30 si se desfasoara pe o distanta de 4 km, „half maraton” (incepe la orele 18.30 si se desfasoara pe o distanta de 21,095 km).

Distanta pentru maratonul de noapte este cea oficiala pentru astfel de activitati, de 42,195 kilometri.

Startul Maratonului de Noapte se va da in Piata Mare din Sibiu, urmand sa se finalizeze in acelasi loc. Traseul va fi delimitat de garduri, banda de delimitare si jaloane delimitatoare. Pe intreg parcursul cursei in fata plutonului si in spatele acestuia va fi amplasat cate un safety car.

Pe traseu vor fi amenajate 20 de puncte de hidratare. La fiecare punct de hidratare va exista un checkpoint, de unde fiecare concurent va primi o bratara de hartie. Pentru fiecare loc, culorile bratarilor vor fi diferite, astfel incat la sosirea concurentilor la linia de finish acestia trebuie sa prezinte toate cele 20 de bratari.

Prin specificul sau, maratonul este o cursa care se desfasoara pe asfalt, traseul stabilit de catre organizatori incluzand strazile orasului Sibiu din zonele centrale pana in cartiere marginase sau zone rezidentiale. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.