Acasă Politic Bucuresti: Ministrul Finantelor: Modificarea Codului Fiscal vizeza sprijinirea firmelor

Bucuresti: Ministrul Finantelor: Modificarea Codului Fiscal vizeza sprijinirea firmelor

DISTRIBUIȚI

103601 – 29082011– Modificarile avute in vedere pentru Codul Fiscal vizeaza sprijinirea firmelor care sunt in dificultate din cauza crizei financiare si transparentizarea administratiei, a declarat luni ministrul Finantelor, Gheorghe Ialomitianu.

„Cei mici vor depune declaratiile trimestrial. Vom ajuta firmele in dificultate din cauza crizei si daca au perspective economice si o buna mai transparenta in administrativ intre contribuabil si inspectorii fiscali”, a spus acesta, subliniind ca se are in vedere si „reducerea poverii administrative”.

Modificarile vor fi aduse prin ordonanta, a mai spus Ialomitianu. „Suntem abilitati sa emitem ordonanta in domeniul Codului Fiscal si Codului de Procedura”, a afirmat acesta, intrebat despre modalitatea prin care Guvernul va modifica legea.

Prim-ministrul Emil Boc a anuntat saptamana trecuta ca proiectul de modificare a Codului Fiscal aflat in pregatire la Guvern prevede ca firmele cu cel mult doi angajati si o cifra de afaceri de maximum 100.000 de euro sa poata depune declaratia unica trimestrial. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.