Acasă Politic Bucuresti: Noua sala polivalenta din Bucuresti va costa peste 260 milioane de...

Bucuresti: Noua sala polivalenta din Bucuresti va costa peste 260 milioane de lei

DISTRIBUIȚI

103196 – 11082011- Pe locul patinoarului bucureştean Flamaropol va fi construita o a doua sala polivalenta, in urma unei investitii de 260 de milioane de lei, prevede un proiect de hotarare de Guvern.

Investitia se va derula pe trei ani, incepand cu 2011 si va necesita o contributie financiara de la bugetul de stat de 13 milioane de lei in primul an, 130,2 milioane lei in cel de-al doilea si 117,2 milioane lei in al treilea, conform documentului citat de Bloombiz.

Sala va fi construita de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT), prin Compania Nationala de Investitii (CNI), pe un teren situat in Complexul Sportiv National „Lia Manoliu”, in zona patinoarului Flamaropol, care va fi pus la dispozitie cu titlu gratuit Ministerului Dezvoltarii de catre Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

In cadrul complexului exista deja sali de antrenamente pentru discipline sportive precum gimnastica, haltere, judo, box sau atletism, folosite in prezent de loturile nationale sau olimpice.

Totodata, in cadrul aceluiasi complex, exista deja doua bazine de inot acoperite, precum si un bazin de inot descoperit, un stadion de atletism, patinoarul acoperit Mihai Flamaropol, dar si terenuri ale Federatiei Romane de Baschet cu sala pentru jocuri. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.