Acasă Politic Bucuresti: Parteneriate public-privat in beneficiul persoanelor defavorizate din Sectorul 6

Bucuresti: Parteneriate public-privat in beneficiul persoanelor defavorizate din Sectorul 6

DISTRIBUIȚI

103319 – 17082011- Peste 760 de persoane defavorizate beneficiază de servicii sociale specializate, menite să sprijine reintegrarea socială a acestora, în cadrul programelor derulate de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 în parteneriat cu  o serie de organizaţii nonguvernamentale.

Astfel, prin programele desfăşurate în parteneriat cu Asociaţia Umanitară Equilibre şi cu Fundaţia Crucea Alb-Galbenă, peste 430 de  bătrâni din Sectorul 6 primesc lunar servicii de îngrijire la domiciliu,  acordare pachet cu alimente, acordare pachet produse de menaj, masă la domiciliu sau masă la cantină socială, se precizează într-un comunicat al instituâiei.

Pentru a veni în sprijinul familiilor şi persoanelor nevoiaşe, prin parteneriatele derulate cu Asociaţia Centrul Creştin Bucureşti şi Asociaţia Arhidiacon Ştefan, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 acordă o masă caldă la cantina socială unui număr de peste 330 de persoane zilnic.

Programele îşi propun susţinerea familiilor cu venituri reduse, persoanelor singure aflate în nevoie, precum şi a bătrânilor cu probleme de sănătate, dependenţi de servicii sociale specializate, cu scopul reintegrării sociale a acestora, al depăşirii situaţiilor dificile în care se află, precum şi al  prevenirii instituţionalizării sau agravării situaţiei lor socio-medicale în cazul persoanelor vârstnice. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.