Acasă Politic Bucuresti: Plimbari gratuite cu vaporul pe Lacul Herastrau de Ziua Marinei

Bucuresti: Plimbari gratuite cu vaporul pe Lacul Herastrau de Ziua Marinei

DISTRIBUIȚI

103245 – 12082011- Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti (ALPAB) va sărbători luni, 15 august 2011, începând cu orele 9.00, la Debarcaderul Central de pe Lacul Herăstrău, Ziua Marinei Române.

Evenimentul va începe cu ridicarea pavilionului si a marelui pavoaz în prezenţa gărzii de onoare şi a fanfarei militare, după care vor urma oficierea unei slujbe religioase de comemorare a marinarilor căzuţi la datorie, apariţia zeului Neptun, parada vaporaşelor si lăsarea la apă a ancorei de flori. Marinarii ALPAB vor încheia acest program cu jocuri marinăreşti tradiţionale precum trasul la parâmă şi umplerea butoaielor cu apă.

Începând cu orele 12.00, vizitatorii sunt aşteptaţi la plimbări gratuite cu vaporaşul pe Lacul Herăstrău până la orele 20.00. Vor fi prezente pe Lacul Herăstrău 12 ambarcaţiuni, care vor totaliza un număr de 400 de locuri.

De asemenea, vor fi disponibile pentru plimbări 60 bărci cu rame şi 60 de hidrobiciclete, care pot fi închiriate pentru 5 lei/ h bărcile şi 10 lei/h hidrobicicletele. Începând de marţi, 16 august 2011, bucureştenii vor plăti pentru o plimbare cu vaporaşul 5 lei pentru adulţi şi 2 lei pentru copii şi pensionari. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.