Acasă Politic Bucuresti: Ponta: Amanarea inregistrarii USL la tribunal dovedeste cum se face justitie...

Bucuresti: Ponta: Amanarea inregistrarii USL la tribunal dovedeste cum se face justitie in Romania

DISTRIBUIȚI

103309 – 16082011- Termenul de 16 august pentru înregistrarea USL la tribunal a fost din nou amânat din cauza unei greşeli a unei grefiere, a declarat preşedintele PSD, Victor Ponta, adăugând că situaţia dovedeşte cum se face justiţia în România.

„O grefieră a uitat să semneze o hârtie. Aşa e justiţia lui Băsescu. Pe 1 septembrie, când e următorul termen, voi merge şi eu şi Crin Antonescu la tribunal, când probabil o altă grefieră va uita să semneze o altă hârtie”, a afirmat preşedintele PSD, Victor Ponta.

În opinia liderului USL, noua amânare nu reprezintă neapărat o piedică de natură politică. „Eu nu cred că e o chestie politică, cred că aşa tratează pe toată lumea, în bătaie de joc”, a ţinut el să sublinieze.

Ponta a mai explicat că înregistrarea USL a ajuns la judecarea contestaţiei formulate de Partidul Solidarităţii Democratice, „cel care contestă totul în ultimii 20 de ani”.

Tribunalul Bucuresti a amanat pentru a patra oara inregistrarea USL . Desi a fost depus inca din luna martie, dosarul de inregistrare a USL nu a fost aprobat nici acum. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.