Acasă Politic Bucuresti: Premii de 10.000 dolari la trofeul de tenis “Florenta Mihai”

Bucuresti: Premii de 10.000 dolari la trofeul de tenis “Florenta Mihai”

DISTRIBUIȚI

103446 – 22082011– Pescariu Sports & Spa si Federatia Romana de Tenis, alaturi de BCR si Primaria Sectorului 2, organizează în intervalul 20-27 august a. c., Trofeul de tenis „Florenta Mihai”, competiţie de anvergură dotată cu premii de 10.000 $.

       Pescariu Sports & Spa şi-a deschis portile pentru a gazdui, pentru a treia oara consecutiv, un turneu ITF feminin de 10.000$, parte a circuitului BCR Futures Romania, iar în acest an el poarta numele fostei mari jucatoare Florenta Mihai.

        Trofeul Florenta Mihai este, pentru jucatoarele din Romania, o buna oportunitate de a accesa in clasamentul mondial, castigatoarea  turneului obtinand 12 puncte WTA.

        Intrarea este gratuita, iar cele 70 de jucatoare ale turneului pot fi urmarite până sâmbătă, in incinta Pescariu Sports&Spa, la intersectia dintre B-dul Barbu Vacarescu si malul lacului Tei, pe strada Glodeni.

         Programul zilnic de desfasurare al meciurilor este:  de luni pana  miecuri – intre 11.00 – 18.00 , iar de joi  pana sambata incepand cu orele 10.30. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.