Acasă Politic Bucuresti: Sapte interlopi din gruparea Metin, adusi la audieri

Bucuresti: Sapte interlopi din gruparea Metin, adusi la audieri

DISTRIBUIȚI

103433 – 22082011– Sapte membri ai gruparii interlope Metin au fost condusi, luni, la audieri, la sediul Politiei Capitalei, in urma perchezitiilo efectuate, in cursul diminetii, in mai multe locuri din Bucuresti.

Potrivit reprezentantilor Politiei Capitalei, in urma perchezitiilor au fost gasite foarte multe arme albe, obiecte contondente, sabii, pistoale cu proiectil de cauciuc, material pirotehnic, precum si mai multe baxuri de tigari netimbrate.

Procurorii Parchetului Tribunalului Municipiului Bucuresti au emis mandate de aducere pe numele a sapte persoane, care au fost duse la audieri, sub acuzatiile de ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea linistii publice, loviri si alte violente, port ilegal de arme neletale.

La actiune au participat atat procurori de la Bucuresti, cat si politisti ai Serviciului Investigatii Criminale din cadrul Directiei Generale de Politie.

Membrii clanului Metin sunt suspectati ca au fost implicati, in ziua de 15 august, intr-un scandal in Sectorul 4 al Capitalei, in care s-au folosit arme albe si pistoale cu bile de cauciuc. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.