Acasă Politic Bucuresti: Sport in aer liber pe Bd. Kiseleff de vineri seara pana...

Bucuresti: Sport in aer liber pe Bd. Kiseleff de vineri seara pana duminica

DISTRIBUIȚI

103215 – 11082011- Primaria Capitalei reaminteste ca, incepand de vineri seara, de la orele 22.00, si pana duminica, la orele 14.00, bucurestenii se pot bucura de beneficiile sportului in aer liber, pe bulevardul Kiseleff, acolo unde se desfasoara Via Sport.

Sub sloganul “Fanii sportului revin pe teren”, Primaria Capitalei si Eventness au dat startul celei de-a doua editii Via Sport, cel mai important eveniment dedicat sportului in aer liber.

In perioada 1 iulie – 28 august, timp de noua weekend-uri consecutive, bucurestenii sunt asteptati din nou sa dea o tura cu bicicleta sau cu rolele, sa joace baschet, tenis de masa, badminton, fussbal sau tenis de picior.

Mai mult decat atat, prin intermediul partenerilor proiectului, in cadrul Via Sport vor fi organizate competitii ad-hoc, castigatorii fiind recompensati cu premii atractive.

Anul acesta organizatorii se asteapta ca peste 100.000 de bucuresteni sa viziteze Via Sport – cea mai circulata artera a Capitalei pe timpul verii.

La finalul proiectului, ca si anul trecut, Primaria Municipiului Bucuresti si Eventness vor dona intregul echipament logistic mai multor scoli din Capitala. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.